Računovodstvo & računovodske storitve

Najem poslovnih orodij

S partnerji smo za vas pripravili paket enostavnih, fleksibilnih in preizkušenih poslovnih programskih ordij, ki smo jih z lastno prakso nadgradili in povezali.

Širok nabor rešitev

Podpora nabavnim in prodajnim procesom, upravljanje z dokumenti, elektronsko arhiviranje dokumentov, upravljanje in razvoj kadrov, izplačila fizičnim osebam, računovodenje in vodenje financ analize in poročila, so le nekatera področja, ki jih pokrivajo naša orodja.

Enostaven in hiter prehoda na nova orodja

Fleksibilnost novih orodij in visoko usposobljeni zaposleni, vam omogočajo hiter prehod in dolgoročno samostojno uporabo rešitev, skladno z zakonodajo.

Zelo nizki stroški priprave in vzdrževanja

Na podlagi analize vaših potreb vam pripravimo optimalen predlog rešitve in prilagoditve ter nastavitve orodij. Osnovne nastavitve orodja so že pripravljene. Vzdrževanje je zajeto v zelo ugodno ceno najema.

Ni potrebe po dodatnem zaposlovanju

Za nastavitve, vzdrževanje ter izobraževanje uporabe rešitve poskrbimo mi. Naši zaposleni vam lahko svetujejo pri izvajanju ali samostojno izvedejo naloge iz zgoraj navedenih področij.

Zagotovljena vam je strokovna podpora

Konto vam v sodelovanju s svojimi priznanimi partnerji zagotavlja optimalne in učinkovite rešitve s polno podporo uporabnikom.

Nizka stopnja tveganja

Ponujene rešitve uporablja več kot 35.000 podjetij v več kot 50 državah sveta, kar zagotavlja visok nivo stabilnosti in fleksibilnosti pri izbiri. Naše podjetje s temi orodji servisira več kot 80 domačih in tujih podjetij ter zavodov. Vaši podatki so varno arhivirani na oddaljenih lokacijah (Švica, države EU).

Enostavna integracija rešitev

Vse kontove rešitve so med seboj povezane tako, da ni podvajanja vnosov. Na željo stranke (del) obstoječega sistema integriramo z našimi rešitvami.

Namesto vas, skrbimo mi!

ePošta: info(at)konto.si
telefon: 01 / 514 00 26 ali 01 / 514 00 11

Orodja in partnerji

* Microsoft Navision (MS Dynamics NAV) podjetja Adacta d.o.o.
* V Navision integriran obračun plač podjetja Spin Kranj d.o.o.
* Dokumentni sistem Mojarhiv podjetja Soft d.o.o.


Ne pozabite preveriti spodnjih vsebin

7 razlogov za racunovodstvo Konto

 


#

#